question

joha706547 avatar image
0 Likes"
joha706547 asked

GetItem often returns 11001 for no discernable reason

I am using this endpoint:

https://api.ebay.com/buy/browse/v1/item/{id here}

I am using prod. I have auth working. And I even have the endpoint working. It works, and returns a valid response, but only for some products. For many products, it returns code 11001, even though the specified product exists.

What is my use case?

I am aiming to retrieve an eBay product's info given its url. So, from a url like this:

https://www.ebay.ca/itm/354136872670?epid=6049857849

I would search like this:

https://api.ebay.com/buy/browse/v1/item/v1|354136872670|0


What is going wrong?

The API works for some products (like the example shown above) but is broken and fails for what seems to be the vast majority of products. Here's an example of a product that it fails for:

https://www.ebay.ca/itm/353771223953

I can provide more examples if necessary.

I am not sure if it is an issue with how I am forming the ids (as v1|{LISTING ID FROM URL HERE}|0 ) or if the eBay API in general is just broken.

P.S. my actual eBay developer account is a different account but I get a server error whenever I try to log in with it on the developer forums.


Thanks for your advice and help! :)

getitem
10 |600

Up to 2 attachments (including images) can be used with a maximum of 512.0 KiB each and 1.0 MiB total.

0 Answers

·

Write an Answer

Hint: Notify or tag a user in this post by typing @username.

Up to 2 attachments (including images) can be used with a maximum of 512.0 KiB each and 1.0 MiB total.