question

egor8086 avatar image
0 Likes"
egor8086 asked

Can't publish my offers 404,Can't publish my offers

Hello! I have been able to create an inventory item and create an offer for it successfully. I cannot however publish the offers. by group The error msg is

{
    "errors": [
        {
            "errorId": 25705,
            "domain": "API_INVENTORY",
            "subdomain": "Selling",
            "category": "REQUEST",
            "message": "The Inventory Item Group named yWi3nFp5223 could not be found or is not available in the system",
            "parameters": [
                {
                    "name": "text1",
                    "value": "yWi3nFp5223"
                }
            ]
        }
    ]
}

x-ebay-c-request-id: ri=f0sY69PMWPGU,rci=ac26f556bd0c9723

rlogid: t6pitnmsgwj70%3D9iptpitnmsgwj70*mfalm%28rbpv6762-17ec3be8c50-0x4ec


Also can`t publish single offer


{
    "errors": [
        {
            "errorId": 25713,
            "domain": "API_INVENTORY",
            "subdomain": "Selling",
            "category": "REQUEST",
            "message": "This Offer is not available.",
            "parameters": [
                {
                    "name": "text1",
                    "value": "198112600016"
                }
            ]
        }
    ]
}


x-ebay-c-request-id ri=fXLl8qGy%2FT0T,rci=768728f8372a1ccc

rlogid t6pitnmsgwj70%3D9whhpitnmsgwj70*woutn%28rbpv6710-17ec3b2f660-0x15a



What Am I doing wrong?

,

Hello, I'm able to create item offer but unable to publish offers by group in my production account. I'm getting this below error:

https://api.ebay.com/sell/inventory/v1/offer/publish_by_inventory_item_group/

request

{
    "inventoryItemGroupKey": "3hAdxLn4665",
    "marketplaceId": "EBAY_DE"
}

response

{
    "errors": [
        {
            "errorId": 25705,
            "domain": "API_INVENTORY",
            "subdomain": "Selling",
            "category": "REQUEST",
            "message": "The Inventory Item Group named 3hAdxLn4665 could not be found or is not available in the system",
            "parameters": [
                {
                    "name": "text1",
                    "value": "3hAdxLn4665"
                }
            ]
        }
    ]
}

but inventory item group is present


x-ebay-c-request-id ri=MQn4z2henqOW,rci=54145a13e1c65e00

rlogid t6pitnmsgwj70%3D9iptpitnmsgwj70*5231k%28rbpv6762-17ec3af79bc-0x158




When I want to publish single offer I get another error

{
    "errors": [
        {
            "errorId": 25713,
            "domain": "API_INVENTORY",
            "subdomain": "Selling",
            "category": "REQUEST",
            "message": "This Offer is not available.",
            "parameters": [
                {
                    "name": "text1",
                    "value": "198112600016"
                }
            ]
        }
    ]
}


x-ebay-c-request-id ri=fXLl8qGy%2FT0T,rci=768728f8372a1ccc


rlogid t6pitnmsgwj70%3D9whhpitnmsgwj70*woutn%28rbpv6710-17ec3b2f660-0x15a



What Am I doing wrong?

publish offer error
10 |600

Up to 2 attachments (including images) can be used with a maximum of 512.0 KiB each and 1.0 MiB total.

0 Answers

·

Write an Answer

Hint: Notify or tag a user in this post by typing @username.

Up to 2 attachments (including images) can be used with a maximum of 512.0 KiB each and 1.0 MiB total.