question

atlanticbritish avatar image
0 Likes"
atlanticbritish asked ·

getOrder API returning what appears to be an encrypted string and no order details.

The getOrders call seems to be returning the data below

<?xml version='1.0' encoding='UTF-8'?><soapenv:Envelope xmlns:soapenv="http://www.w3.org/2003/05/soap-envelope"><soapenv:Body><ns:binary xmlns:ns="http://ws.apache.org/commons/ns/payload">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</ns:binary></soapenv:Body></soapenv:Envelope>;


No error message and no order details just that string. Then other times it returns the order details as it should.


Anyone know why this is going on, or a way to resolve it?


LMK

Thanks

apiorders
10 |600 characters needed characters left characters exceeded

Up to 2 attachments (including images) can be used with a maximum of 512.0 KiB each and 1.0 MiB total.

1 Answer

· Write an Answer
eram_developersupport avatar image
0 Likes"
eram_developersupport answered ·

Hi @atlanticbritish,


Sincere apologies for the issue that you are facing. There might be some temporary glitch. Could you please wait for 1-2 business days and retry. If issue still persists please submit a technical support request here - https://developer.ebay.com/my/support/tickets as more details of your developer account are required to triage the issue and you will not be charged if it is a bug.

Regards,

eBay Developers Support


· 1 · Share
10 |600 characters needed characters left characters exceeded

Up to 2 attachments (including images) can be used with a maximum of 512.0 KiB each and 1.0 MiB total.

it has been intermittent over the last two weeks, getOrders sometimes connects and pulls order other times it connects and we just get back that encrypted string. It is also happening on the CompleteSales call. Sometimes we can post tracking numbers other times it hits us with that encrypted string.

I will follow up with a ticket today.

0 Likes 0 · ·

Write an Answer

Hint: Notify or tag a user in this post by typing @username.

Up to 2 attachments (including images) can be used with a maximum of 512.0 KiB each and 1.0 MiB total.