question

ball-gloves avatar image
0 Likes"
ball-gloves asked

GETMYEBAYSELLING API

Did ebay change GetMyeBaySellingRequest? It worked for years and now all of the sudden it doesn't work, same code used for years? Anyone know why? using perl cgi my $request = "<?xml version='1.0' encoding='utf-8'?>" . "<GetMyeBaySellingRequest xmlns=\"urn:ebay:apis:eBLBaseComponents\">" . " <RequesterCredentials>" . " <eBayAuthToken></eBayAuthToken>" . " </RequesterCredentials>" . " <UserID> </UserID>" . "<ActiveList> <Include>true</Include> <Pagination> <EntriesPerPage>200</EntriesPerPage> <PageNumber>$thepage</PageNumber> </Pagination> </ActiveList>" . "</GetMyeBaySellingRequest>"; # make the call my $objRequest = HTTP::Request->new( "POST", " https://api.ebay.com/ws/api.dll", $objHeader, $request ); # deal with the response my $objUserAgent = LWP::UserAgent->new; my $objResponse = $objUserAgent->request($objRequest); if (!$objResponse->is_error) { # print $objResponse->content; # print "<br> End of Line"; } else { print "ERROR-> $objResponse->error_as_HTML"; } my $xml = XMLin($objResponse->content); print "<br>$xml<br>" . Dumper($xml) . "<br><br>"; Result is: $VAR1 = { 'Ack' => 'Success', 'Timestamp' => '2019-07-19T15:56:26.345Z', 'Build' => 'E1115_CORE_APISELLING_19004262_R1', 'Version' => '1115', 'xmlns' => 'urn:ebay:apis:eBLBaseComponents' }; Instead of active listings... Anyone know what is wrong or what changed?
selling api
10 |600 characters needed characters left characters exceeded

Up to 2 attachments (including images) can be used with a maximum of 512.0 KiB each and 1.0 MiB total.

0 Answers

· Write an Answer

Write an Answer

Hint: Notify or tag a user in this post by typing @username.

Up to 2 attachments (including images) can be used with a maximum of 512.0 KiB each and 1.0 MiB total.