question

andrey25f7 avatar image
0 Likes"
andrey25f7 asked

Why are not notifications coming?

Hi. I subscribed to notifications but they do not come. ABC ... 123 697 mailto: //test@test.com Enable Enable https://partner.tradeevo.com/ebay/CheckoutComplete Platform AuctionCheckoutComplete Enable FixedPriceTransaction Enable ItemSold Enable Tell me why notifications do not come? AppId: ACROSSME-TradeEVO-SBX-469e0185b-6dab1ec8 Last ItemId: 110201241751
notifications
10 |600

Up to 2 attachments (including images) can be used with a maximum of 512.0 KiB each and 1.0 MiB total.

sree_developersupport avatar image
0 Likes"
sree_developersupport answered
Hi andrey25f7, Thanks for your post. I see that the Notifications are being sent out but is erroring out with "Connection was closed prematurely" This being a forum post, I will not share the destination URL. Can you please check the destination URL : I am getting 403 Forbidden Access error. Best Regards, eBay Developer Support
10 |600

Up to 2 attachments (including images) can be used with a maximum of 512.0 KiB each and 1.0 MiB total.

andrey25f7 avatar image
0 Likes"
andrey25f7 answered
Very strange. I checked the url-address ( https://partner.tradeevo.com/ebay/CheckoutComplete), and it is works correctly for me. See the screenshot in attechment, please. Also, in the sysem logs I didn`t find any record about 403 errors. Notifications are sent to the e-mail if I specify it in , but notifications are not sent to the url-address ( https://partner.tradeevo.com/ebay/CheckoutComplete). Could you check again, please?![alt text][1] [1]: /storage/temp/1472-screen.png

screen.png (9.2 KiB)
· 1
10 |600

Up to 2 attachments (including images) can be used with a maximum of 512.0 KiB each and 1.0 MiB total.

truonnguyennha_0 avatar image truonnguyennha_0 commented ·
@ zhuowei.developersupport@ebay.com @ sree_developersupport please support to me https://forums.developer.ebay.com/questions/22470/service-is-extremely-and-extremely-bad.html
0 Likes 0 ·
sree_developersupport avatar image
0 Likes"
sree_developersupport answered
Hi @andrey25f7, Thanks for your reply. Do you have a firewall that is blocking the request from your server? I verified again and I do see the following erro(see image). ![alt text][1] Best Regards, eBay Developer Support [1]: /storage/temp/1496-servererror.jpg

servererror.jpg (41.9 KiB)
· 1
10 |600

Up to 2 attachments (including images) can be used with a maximum of 512.0 KiB each and 1.0 MiB total.

truonnguyennha_0 avatar image truonnguyennha_0 commented ·
@ zhuowei.developersupport@ebay.com @ sree_developersupport please support to me https://forums.developer.ebay.com/questions/22470/service-is-extremely-and-extremely-bad.html
0 Likes 0 ·

Write an Answer

Hint: Notify or tag a user in this post by typing @username.

Up to 2 attachments (including images) can be used with a maximum of 512.0 KiB each and 1.0 MiB total.