question

esalczynski avatar image
0 Likes"
esalczynski asked

GetCategorySpecifics Returning No Recommendations with API version 791

When testing the GetCategorySpecifics API call, my response returns nil for every category ID I've tried. The API call worked as expected last Wednesday, but as of this morning, I don't get any results.

 

Using the API Test Tool:

 

HEADERS

 

X-EBAY-API-COMPATIBILITY-LEVEL:789

X-EBAY-API-DEV-NAME:xxxx

X-EBAY-API-APP-NAME:xxxx

X-EBAY-API-CERT-NAME:xxxx

X-EBAY-API-SITEID:0

X-EBAY-API-CALL-NAME:GetCategorySpecifics

 

 

REQUEST

 

<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
<GetCategorySpecificsRequest xmlns="urn:ebay:apis:eBLBaseComponents">
<WarningLevel>High</WarningLevel>
<CategorySpecific>
<CategoryID>20668</CategoryID>
</CategorySpecific>
<RequesterCredentials>
<eBayAuthToken>AgAAAA**AQAAAA**aAAAAA**sa1PUA**nY+sHZ2PrBmdj6wVnY+sEZ2PrA2dj6wFk4GhCZOEpg2dj6x9nY+seQ**5e0BAA**AAMAAA**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</eBayAuthToken>
</RequesterCredentials>
<WarningLevel>High</WarningLevel>
</GetCategorySpecificsRequest>​

 

REQUEST

 

<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>

<GetCategorySpecificsResponsexmlns="urn:ebay:apis:eBLBaseComponents">
  <Timestamp>2012-09-17T17:59:08.985Z</Timestamp>
  <Ack>Success</Ack>
  <Version>791</Version>
  <Build>E791_CORE_BUNDLED_15340089_R1</Build>
  <Recommendations xsi:nil="true"xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance" />
</GetCategorySpecificsResponse>​

 

In the response, I noticed that the Version returned is 791 even though I've requested 789.

 

Has anyone else seen this issue?

 

getcategoryspecifics-api
10 |600

Up to 2 attachments (including images) can be used with a maximum of 512.0 KiB each and 1.0 MiB total.

esalczynski avatar image
0 Likes"
esalczynski answered

Update: This appears to only be an issue in the Sandbox...

10 |600

Up to 2 attachments (including images) can be used with a maximum of 512.0 KiB each and 1.0 MiB total.

epages_testaccount avatar image
0 Likes"
epages_testaccount answered

I have the same problem, but didn't see your topic, so i create a new one!

 

@ebay: Could please help in this case, because without this recommandations we can't use the sandbox to create an offer!

 

Thx,

Michael

10 |600

Up to 2 attachments (including images) can be used with a maximum of 512.0 KiB each and 1.0 MiB total.

upgrab avatar image
0 Likes"
upgrab answered

I was having this issue and was able to resolve it by updating my compatibilityLevel in my configuration to one of the newer versions and it now works like a charm.

10 |600

Up to 2 attachments (including images) can be used with a maximum of 512.0 KiB each and 1.0 MiB total.

InactiveAutoUser avatar image
0 Likes"
InactiveAutoUser answered

 

Hi

 

This was a bug at eBay's side which has now been fixed and is in production now.

 

If you are still facing any issues, please file a support request :http://developer.ebay.com/support/developersupport/

 

Thanks

10 |600

Up to 2 attachments (including images) can be used with a maximum of 512.0 KiB each and 1.0 MiB total.

Write an Answer

Hint: Notify or tag a user in this post by typing @username.

Up to 2 attachments (including images) can be used with a maximum of 512.0 KiB each and 1.0 MiB total.