question

esagu avatar image
1 Like"
esagu asked

Empty result on inventory_item when calling without a SKU

When I call the inventory_item API without any SKU I get an empty result:
https://api.ebay.com/sell/inventory/v1/inventory_item
{"size":0,"limit":0}
But when I call the API with an SKU I get the expected response:
https://api.ebay.com/sell/inventory/v1/inventory_item/TEST333
{
    "sku": "TEST333",
    "product": {
        "title": "Sony Playstation f\u00fcnf",
        "aspects": {
            "EAN": [
                "0711719268475"
            ]
        },
        "ean": [
            "0711719268475"
        ],
        "imageUrls": [
            "http:\/\/i.ebayimg.com\/t\/PS3-Slim-12GB-\/00\/s\/NjAwWDYwMA==\/z\/0MQAAOSw44BYKt1U\/$_12.JPG"
        ]
    },
    "condition": "NEW",
    "availability": {
        "pickupAtLocationAvailability": [],
        "shipToLocationAvailability": {
            "quantity": 3
        }
    }
}
inventory_item
10 |600 characters needed characters left characters exceeded

Up to 2 attachments (including images) can be used with a maximum of 512.0 KiB each and 1.0 MiB total.

esagu avatar image
0 Likes"
esagu answered
Solved, today everything works as expected without changes.
10 |600 characters needed characters left characters exceeded

Up to 2 attachments (including images) can be used with a maximum of 512.0 KiB each and 1.0 MiB total.

fabrizimattachin0 avatar image
0 Likes"
fabrizimattachin0 answered
I'm having exactly the same problem using the sandbox. Can someone explain this? 1) Get Inventory Items Request: https://api.sandbox.ebay.com/sell/inventory/v1/inventory_item HTTP Headers Authorization:Bearer XXX Accept:application/json Content-Type:application/json Response: { "size": 0, "limit": 0 } 2) Get Inventory Item Request: https://api.sandbox.ebay.com/sell/inventory/v1/inventory_item/ABC-1 HTTP Headers Authorization:Bearer XXX Accept:application/json Content-Type:application/json Response: { "sku": "ABC-1", "product": { "title": "GoPro Hero4 Helmet Cam", "aspects": { "Brand": [ "GoPro" ], "Optical Zoom": [ "10x" ], "Type": [ "Helmet/Action" ], "Recording Definition": [ "High Definition" ], "Media Format": [ "Flash Drive (SSD)" ], "Storage Type": [ "Removable" ] }, "description": "New GoPro Hero4 Helmet Cam. Unopened box.", "brand": "GoPro", "mpn": "CHDHX-401", "imageUrls": [ " http://i.ebayimg.com/images/i/182196556219-0-1/s-l1000.jpg", " http://i.ebayimg.com/images/i/182196556219-0-1/s-l1001.jpg", " http://i.ebayimg.com/images/i/182196556219-0-1/s-l1002.jpg" ] }, "condition": "NEW", "availability": { "pickupAtLocationAvailability": [], "shipToLocationAvailability": { "quantity": 50 } } }
10 |600 characters needed characters left characters exceeded

Up to 2 attachments (including images) can be used with a maximum of 512.0 KiB each and 1.0 MiB total.

best_deals_online avatar image
0 Likes"
best_deals_online answered
Hey @esagu, did you literally do nothing to resolve this issue? I'm having this issue as well - it's frustrating me.
10 |600 characters needed characters left characters exceeded

Up to 2 attachments (including images) can be used with a maximum of 512.0 KiB each and 1.0 MiB total.

zhuowei.developersupport@ebay.com avatar image
0 Likes"
zhuowei.developersupport@ebay.com answered
Hi best_deals_online, The issue has been resolved. Can you give it a try again? I suggest you to create a new SKU via Inventory API and then call https://api.sandbox.ebay.com/sell/inventory/v1/inventory_item. If the newly created SKU is not getting returned in https://api.sandbox.ebay.com/sell/inventory/v1/inventory_item API call, please share your SKU and the Rlogid http response header for the https://api.sandbox.ebay.com/sell/inventory/v1/inventory_item API. Best Regards,
10 |600 characters needed characters left characters exceeded

Up to 2 attachments (including images) can be used with a maximum of 512.0 KiB each and 1.0 MiB total.

lysen-eugen avatar image
0 Likes"
lysen-eugen answered
I am also having this issue. I am using production api. I didn't understand is it some ebay bug or should I do something from my side? Thanks.
10 |600 characters needed characters left characters exceeded

Up to 2 attachments (including images) can be used with a maximum of 512.0 KiB each and 1.0 MiB total.

Write an Answer

Hint: Notify or tag a user in this post by typing @username.

Up to 2 attachments (including images) can be used with a maximum of 512.0 KiB each and 1.0 MiB total.