question

alan_uksm avatar image
0 Likes"
alan_uksm asked ·

Image upload -mostly- successful

Hello I'm using the api to add fixed price items to the uk site, though I doubt that has anything to do with the issue but you never know. I can add an item successfully, including an image hosted on my own servers. When you visit the product listing page, the image is there displaying normally. Great so far. My issue is the image is not appearing when looking at a product list, eg search results, category listing etc. I didn't get any errors or warnings regarding images when adding it. The image complies to the best of my understanding with the image requirements: https://cdn.zogz.co.uk/maxWidth=2000/maxHeight=2000/padWidth=0/padHeight=0/imgf575763.jpg Feel free to check and let me know if I am wrong. I'm setting the picture details type to Gallery. So far as I can see everything is fine, complies with restrictions and meets the expectations of the api. But clearly something is wrong. Can anyone offer any insight? Anything I can try to get it working. My users aren't going to want to manually fix images for every listing.
imageimage urlsimage-thumbnails
10 |600 characters needed characters left characters exceeded

Up to 2 attachments (including images) can be used with a maximum of 512.0 KiB each and 1.0 MiB total.

1 Answer

· Write an Answer
alan_uksm avatar image
0 Likes"
alan_uksm answered ·
As additional example explanation on my ebay profile "items for sale section, no image visible. Click through to the listing and an image is clearly there: http://www.ebay.co.uk/usr/uksm_clearance?_trksid=p2047675.l2559
· Share
10 |600 characters needed characters left characters exceeded

Up to 2 attachments (including images) can be used with a maximum of 512.0 KiB each and 1.0 MiB total.

Write an Answer

Hint: Notify or tag a user in this post by typing @username.

Up to 2 attachments (including images) can be used with a maximum of 512.0 KiB each and 1.0 MiB total.